Douchetoilet der er gulvstående. Fås hos TOTO. Se og køb det her!

Gulvstående

WASHLET/ DOUCHETOILET – GULVSTÅENDE

Oplev en behagelig vask og få et hygiejnisk og effektivt skyl i topklasse.

Viser et enkelt resultat

Find forhandler

TOTO TILBYDER ET DOUCHETOILET DER ER GULVSTÅENDE

Høj kvalitet – nemt at installere!

Det er nemt at renovere med et douchetoilet, der er gulvstående

I lande udenfor Skandinavien er et væghængt toilet det mest almindelige. Derfor er udbuddet af douchetoilet der er gulvstående forholdsvis begrænset, og det er vanskeligt at finde i Danmark.
TOTO-skandinavien tilbyder douchetoilet, der er gulvstående, så vores kunder kan opleve alle de fordele, der er ved at have et douchetoilet/WASHLET™ – selv med en lille ændring på badeværelset!

Begge modeller af vores gulvstående douchetoilet kan typisk monteres, hvor det nuværende toilet står, og det eksisterende gulvafløb kan fint bruges.
Vores to gulvstående douchetoiletter har et væld af funktioner, som giver den bedste komfort og hygiejne. Ved vores douchetoilet der er gulvstående, giver varmtvandsdysen en superbehagelig og grundig vask samt renhed og velvære. Du kan indstille: Vandtes temperatur og styrke, og om strålen skal pulsere. På et TOTO douchetoilet der er gulvstående får du også et opvarmet sæde, tørrefunktion, lugtfjerner/luftrensende filter og et sæde og låg med soft-close. Til at spare strøm tilegner et gulvstående douchtoilet sig brugernes adfærd og skifter selv til energisparende funktion mellem brug.

 

GULVSTÅENDE DOUCHETOILET MED ENESTÅENDE TOTO KVALITETER

Alle toiletter fra TOTO – og dermed også et douchetoilet der er gulvstående – har en enestående kvalitet, både når det gælder hygiejne og rengøring.
TOTO har således udviklet det mest hygiejniske skyl ”TORNADO FLUSH®”, som findes på det gulvstående douchetoilet. Herfra spredes hverken bakterier eller virus (som COVID-19), fordi et gulvstående douchetoilet fra TOTO ikke sprøjter, når der skylles ud. Se certifikatet herpå.

Det kraftige skyl på et TOTO gulvstående douchetoilet, skyller hele kummen ren, ved at danne en særlig hvirvel, når vandet presses ud i kummen – en teknologi, som TOTO har opfundet. Vores gulvstående douchetoilet leveres også uden skyllekant og med TOTOs særligt glatte og hårde overfladebelægning CeFIONtect, hvor snavs har svært ved at sætte sig fast. Dermed er hygiejnen i top og rengøringen super nem på TOTOs gulvstående toilet.

Skyllet på TOTOs toiletter er både ekstremt effektivt, hygiejnisk og støjsvagt

Tekst under video: Skyllet på TOTOs toiletter er både ekstremt effektivt, hygiejnisk og stille.

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro