Designer håndvask fra TOTO? Se de flotte kvalitetsprodukter her!

Håndvaske

HÅNDVASKE

En designer håndvask fra TOTO er kendt for sit spændende udtryk og holdbare kvalitet

Viser 1–6 af 16 resultater

Find forhandler

 EN DESIGNER HÅNDVASK DER KAN NOGET SÆRLIGT

– TOTOs vaske er i særklasse flotte, stærke og hygiejniske!

TOTO tilbyder ultra tynde vaske i ”LINEAR CERAM”. Kun 4 mm tyk og dobbelt så stærk som andre keramikvaske!

ENESTÅENDE MATERIALER

En designer håndvask fra TOTO er et ideelt valg, når man ønsker et særligt udtryk og højeste kvalitet.

Snavs glider af
En designer håndvask fra TOTO kan noget helt særligt. Du kan for eksempel vælge en vask med den specielle CeFIOnTect overflade – en glaslignende belægning, som er lagt oven på den traditionelle glasur. Belægningen er ekstremt glat og hård. Det betyder, at snavs har svært ved at sætte sig fast på en TOTO designer håndvask, og at den er meget nem at gøre ren.

Tynde og stærke materialer
Hvis man ønsker en designer håndvask med et minimalistisk udtryk, har nogle af TOTOs vaske en meget tynd keramik ”LINEAR CERAM”. Denne keramik har samme styrke og stabilitet, som en designer håndvask med en lidt tykkere keramik.
Ønsker man en designer håndvask af et andet materiale, findes også TOTOs ”Galalato”. Her er kunstmarmor lagt ind mellem to lag fiberforstærkning (FRP). Sammen giver de to materialer også en enestående styrke og stivhed – og dermed stor holdbarhed. Det øverste lag (gelcoatingen) giver en smuk, rengøringsvenlig og stærk overflade.

 

FIRKANTET HÅNDVASK – DIN STIL?

Badeværelset er et centralt rum i ethvert hjem. Når du skal ændre dit badeværelse, er det vigtigt både at ramme sine ønsker til vaskens udtryk, samtidig med at man udnytter de muligheder for indretning, der er i de enkelte rum. En firkantet håndvask giver mange muligheder, hvad enten den er rektangulær eller kvadratisk. En firkantet TOTO håndvask findes i mange varianter – med skarpe eller afrundede hjørner samt høje og lave.

En firkantet håndvask kan som de øvrige af TOTOs håndvaske placeres oven på badmøblet. Det giver for det første et flot blikfang, men også masser af muligheder for frit at vælge den plade eller overflade man ønsker på sit badmøbel. Særlig én firkantet håndvask i vores sortiment er populær. Det er den ultra tynde og elegante VESSEL TR, Square. En firkantet håndvask som denne passer også perfekt til vores toilet: SP (Square Perfect) eller douchetoilet/WASHLET: SW (Square WASHLET)

TOTO håndvasken ”Vessel TR” vandt den internationale pris IF design award i 2017

 

Denne asymetriske vask vandt den internationale pris IF design award i 2020

OVAL HÅNDVASK
– ELLER ASYMETRISK?

TOTO tilbyder mange designs lige fra en asymetrisk håndvask, en rund håndvask og til en oval håndvask. Uanset om du vælger en oval håndvask eller en af de øvrige former, får du den enestående overflade CeFIONtect, som TOTO har udviklet. Denne overflade er i særklasse stærk og meget nem at gøre ren. Hvis du ønsker en oval håndvask med en mat overflade, findes denne variant også i sortimentet – og med den samme stærke belægning.

Vælger du en ”Vessel, TL Round-håndvask” (høj eller lav) får du en oval håndvask, der har fået tildelt IF gold award i 2017. Denne internationalt anerkendte designpris i guld gives kun til særligt exceptionelle produkter, der har fået IFs designpris, og her er der mindre end 2% chance for at vinde.

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
EUR Euro