Armatur til håndvask. Se TOTOs design- og kvalitetsprodukter her

Armaturer

ARMATUR TIL HÅNDVASK

Få et elegant og tidløst design med en enestående lækker funktionalitet – skabt til at leve længe!

Viser alle 3 resultater

Find forhandler

DET TO-DELTE ARMATUR TIL HÅNDVASK SKILLER SIG POSITIVT UD – MED DESIGN OG FUNKTIONALITET!

TOTOs et-grebs armatur ZL vandt den internationalt anerkendte designpris IF design award i 2018

VINDER DESIGNPRIS

Et armatur til håndvask fra TOTO er to-delt, og det sætter nye standarder for moderne og minimalistisk design blandt andet fordi, der er flere forskellige måder at placere de to dele i armaturet på.
Armaturet findes i tre forskellige højder. Det giver rig mulighed for at kombinere dette designarmatur med en af TOTOs stilrene vaske, og derved skabe dit helt eget udtryk i badeværelset.
Dertil kommer, at et armatur til håndvask fra TOTO ikke kun har et smukt ydre, men også en nyskabende ”indvendig teknologi”, som både sikrer en lækker funktionalitet og lang levetid.

 

ARMATUR TIL HÅNDVASK
– UDEN DRYP

COMFORT GLIDE er navnet på den særlige teknologi, som TOTO har udviklet til sit armatur til håndvask.
I dette designarmatur er den keramiske indsats, som styrer vandtrykket, og som blander koldt og varmt vand overtrukket med en belægning af DLC (diamond-like carbon).
Denne belægning er hård og glat, så indsatsen glider uden modstand, og så man har præcis kontrol over vandflowet. Man får også et slidstærkt armatur til sin håndvask, da TOTOs belægning er langt stærkere end de olierede plader, der typisk ses på et armatur til håndvask. Over tid vil olien på indsatsen (den keramiske kartusche) nemlig forsvinde, og i takt med det, vil armaturets funktion ændre sig, så vandmængden styres dårligere, og armaturet opleves ”trægt”, når det betjenes. Når indsatsen på et armatur til håndvask slides, vil det komme til at dryppe. Med TOTOs COMFORT GLIDE teknologi, får du et armatur til din håndvask, der er skabt til at leve længe

TOTO’s armaturer er designet til en lang levetid

 

Det fritstående armatur matcher de fritstående badekar fra TOTO

DESIGNARMATUR – FRITSTÅENDE TIL BADEKARRET

Dette fritstående designarmatur passer helt perfekt til alle de fritstående badekar fra TOTO. Lige som på de øvrige armaturer til TOTOs håndvaske, er designet på det høje armatur tidløst, let og elegant. Her får du et designarmatur, der med sit minimalistisk design matcher mange forskellige stilarter.
På dette designarmatur har TOTO har sørget for, at du får en kvalitet, der er helt i top – både når det gælder funktionalitet og holdbarhed.
Som på TOTOs andre armaturer har også dette designarmatur en helt særligt indvendige teknologi, der sørger for, at man nemt og glidende kan styre vandets flow fra armaturet, og som sikrer, at man ikke bruger mere vand end nødvendigt. Også her er det den usædvanligt stærke COMFORT GLIDE belægning, der er garant for, at du får glæde af dit designarmatur i mange år frem. Det flotte armatur er 95 cm højt og leveres i krom.

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro