Gulvstående toilet fra TOTO. Se produkter af den højeste kvalitet

Gulvstående

GULVSTÅENDE TOILET

Få et gulvstående toilet med et særligt effektivt og hygiejnisk skyl og den nemmeste rengøring

Viser 1–6 af 7 resultater

Find forhandler

GULVSTÅENDE TOILET – FÅ DET HELE!

Bedste kvalitet, nordisk design, monteret helt op ad væggen!

Et flot og enkelt kvalitetstoilet i nordisk stil.

GULVSTÅENDE TOILET
– POPULÆRT I DANMARK

TOTO tilbyder et gulvstående toilet, som typisk kan sættes op der, hvor det eksisterende gulvstående toilet allerede står. Det vil sige, at det nuværende afløb i gulvet som hovedregel også passer til dette gulvstående toilet fra TOTO. Læg mærke til, at cisternen på toilettet skal monteres helt tæt op ad væggen, så toilettet ikke fylder mere i rummet.

Det gulvstående toilet fra TOTO har et enkelt og nordisk design, så det passer perfekt til forskellige ønsker til stilen i badeværelset. TOTO står endvidere på mål for den bedste kvalitet, hvad angår skyllet (TORNADO FLUSH ®) samt den unikke overfladebehandling, der gør rengøringen særlig nem (CeFIONtect). Begge dele giver sammen med det kantløse design den optimale og karakteristiske TOTO-hygiejne. Læs mere om kvaliteterne ved det gulvstående toilet her.

 

GULVSTÅENDE TOILET
UDEN SKYLLEKANT

Det kantløse design findes på samtlige TOTO toiletter. Med et gulvstående toilet uden skyllekant findes der ikke noget sted i toiletkummen, hvor snavs og bakterie kan gemme sig og opformere sig. Med et gulvstående toilet uden skyllekant fra TOTO, får du også glæde af andre fordelagtige teknologier, som er udviklet af TOTO. Det er Tornadoskyllet, som er ekstremt effektivt selv med et lille forbrug af vand, og som desuden er er meget stille. Du får også et gulvstående toilet uden skyllekant som har en helt speciel overflade, der er både meget hård og stærk. Her har snavs meget svært ved at hæft sig. På den måde bliver rengøringen af et gulvstående toilet uden skyllekant meget nemmere, og man begrænser også brugen af vand og rengøringsmidler, som kan øge miljøbelastningen.

Bakterier og snavs kan ikke gemme sig på et toilet uden skyllekant – og det gøres nemt rent!

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro