Prisvindende inde spabadekar og badekar i topklasse. Se mere her!

Badekar

BADEKAR

Prisvindende inde spabadekar og badekar med helt unikke funktioner til wellness – med udsøgt ergonomisk design.

Viser alle 3 resultater

Find forhandler

DAGENS BAD – DAGENS AFSLAPPENDE HØJDEPUNKT!

Spabadekar og badekar fra TOTO giver dig det mest eksklusive, ergonomisk design og den største komfort og velvære!

Med sine funktioner, formgivning og håndpolerede yderside fremstår dette spabadekar som et kunstværk

SPABADEKAR
I SÆRKLASSE

Dette enestående badekar, vandt i 2020 den internationalt anerkendte designpris ”Red dot design award” for sine høje standarder for innovation, funktionalitet og kvalitet.

Vægtløs tilstand
I dit spabadekar er du som i vægtløs tilstand. Til at give denne vidunderlige oplevelse har TOTO brugt videnskabelige resultater om astronauternes bevægelser i rummet til at styre vandets bevægelser og til at formgive dette eksklusive spabadekar. Her hviler dit hoved på en indstillelig pude, hvorfra der strømmer varmt vand ud over dine skuldre, som holdes varme og afslappede. ”ZERO DIMENSION” hedder denne funktion i TOTOs spabadekar.

Massage med ”Hænder af vand”
Det opleves som en masserende hånd, der vedvarende giver dig en blød massage. TOTO har skabt teknologien HYDROHANDS til dette spabadkar: Dyserne danner både bobler og spiraler af vand, som skaber bevægelser i vandet i mange dimensioner. Du oplever en dynamisk massage af hele kroppen samt en særlig fodmassage. Det sker på samme måde, som var det hænder. Oplev et spabadekar, der afslapper både sind og muskler.

 

LUKSUS BADEKAR
MED IDEEL KOMFORT

I disse luksus badekar kan du sidde afslappet og nyde badet, fordi formen støtter rygsøjlens naturlige S-kurve. Også nakken støttes af karrets former og kan slappe helt af. TOTO har udviklet denne ergonomisk formgivning, kaldet RECLINE COMFORT til badekarrene ”Floating rund ” og ”Floating firkantet”. Inspirationen er studier af kroppen, når den flyder i vand og astronauters bevægelse i vægtløs tilstand. De to luksus badekar har også elegante håndtag, som øger komforten.

Særligt stærkt materiale
Både spabadekar og de to luksus badekar er fremstillet af det meget hårde og stærke materiale ”Galalato”. Materialet består som hos mange andre badekar af kunstmarmor. I TOTOs Galalato belægning er kunstmarmoret lagt ind mellem to lag af fibermateriale (FRP). Sammensætningen af disse stærke materialer, forbedrer både styrke og stivhed – og dermed holdbarheden af badekarrene. Gelcoatingen øverst giver badekarrene en flot og stærk overflade.

De to luksus badekar har alle et eksklusivt og minimalistisk design. Det flotte udtryk matcher det fritstående TOTO-armatur.

De ergonomiske ”Floating badekar”, er udviklet efter studier af astronauters bevægelser i vægtløs tilstand

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
EUR Euro