Prisvinder: TOTO fritstående flyde-badekar ZERO DIMENSION. Se her

Fritstående flyde-badekar – ”Zero Dimension”

279.995 kr.

På lager

Find forhandler

Vinder af den internationalt anerkendte designpris “reddot design award” i 2020.

Her får du ultimativ afslapning – enestående i verden med funktionerne:

  • Zero Dimension, hvor bløde luftbobler løfter dig til vægtløs tilstand.
  • Hydrohands: Enestående og nyudviklet massagestråle, hvor vandet strømmer ud i karret i bløde bevægelser. Det opleves som en masserende hånd, der vedvarende giver en blød terapeutisk behandling.

Nedenfor ses mere information om badekarret.

Kategori:

Beskrivelse

Her oplever du følelsen af at være i vægtløs tilstand
Til at give denne helt særlige oplevelse, har TOTO brugt videnskabelige resultater om astronauternes bevægelser i rummet til at styre vandets bevægelser og til at formgive dette eksklusive badekar.

  • Zero Dimension, hvor bløde luftbobler løfter dig til vægtløs tilstand.
  • Hydrohands: Enestående og nyudviklet massagestråle, hvor vandet strømmer ud i karret i forskellige bløde bevægelser. Det opleves som en masserende hånd, der vedvarende giver en blød terapeutisk behandling.
  • Pude med varmt vand til skuldrene: Dit hoved hviler på en indstillelig pude, hvorfra der strømmer varmt vand ud over dine skuldre, som holdes varme og afslappede.
  • Særligt stærkt materiale: Karret er fremstillet af det meget hårde og stærke TOTO-materiale ”Galalato”. Materialet består som hos mange andre badekar af kunstmarmor. I TOTOs Galalato belægning er kunstmarmoret lagt ind mellem to lag af fibermateriale (FRP). Sammensætningen af disse stærke materialer, forbedrer både styrke og stivhed – og dermed holdbarheden af badekarrene. Gelcoatingen øverst giver badekarrene en flot og stærk overflade, der ikke misfarves.

Mål: 2200 x 1050 x 785 cm.

Dette helt unikke badekar vandt den internationalt anerkendte designpris ”reddot design award” i 2020, for sine høje standarder for innovation, funktionalitet og kvalitet.

Måltegninger

Faktaark

2D tegning

2D ekstra tegning

Montage

TOTO Installation

Montagevejledning

 

Videoer

Oplev produktets mange funktioner

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro