Væghængt douchetoilet /WASHLET. Bedste TOTO kvalitet. Se det her!

Væghængt

VÆGHÆNGT DOUCHETOILET / WASHLET

Få den højeste komfort, og det mest effektive og hygiejniske skyl – ingen spredning af bakterier eller COVID-19!

Viser 1–6 af 14 resultater

Find forhandler

50 MILLIONER HAR VALGT ET VÆGHÆNGT DOUCHETOLET FRA TOTO

Oplev den højeste kvalitet hvad angår komfort og hygiejne!

Se hvordan et WASHLET™ fra TOTO fungerer

DESINFICERENDE VAND
– SKYL UDEN SPRØJT

Du får et væghængt douchetoilet /WASHLET™ af den absolut højeste kvalitet fra Japanske TOTO, som fremstillede et moderne væghængt douchetoilet for mere end 40 år siden. Siden har disse givet velvære og sundhed til millioner af forbrugere verden over. Et væghængt douchetoilet /WASHLET™ fra TOTO har mange specialfunktioner, som gør dem enestående på markedet, hvad angår både hygiejne, komfort og kvalitet.

EWATER+ som også dræber COVID-19
EWATER+ er desinficerende vand med antibakteriel virkning. Det fjerner hele 99,9 procent af alle bakterier og vira – herunder COVID-19. Denne funktion får du kun med enten et gulvstående eller et væghængt douchetoilet fra TOTO. Læs om EWATER+ og alle andre teknologier på et TOTO væghængt douchetoilet her (link til vores teknologiside)

Uovertruffen komfort
TOTO er kendt som ”Vandteknologiens Mester”. Det mærkes tydeligt med et TOTO væghængt douchetoilet. Her oplever du den mest behagelige vask med forskellige tempererede vandstråler, som kan indstilles præcis til dit behov. Vandet er blandet med ilt, og strålerne kan pulsere på forskellig måde, så du vaskes både blidt og grundigt. Med et TOTO væghængt douchetoilet får du også et opvarmet sæde og meget, meget mere.

 

VÆGHÆNGT TOILET MED DOUCHE
– SPAR PAPIR OG PAS PÅ MILJØET

Med et væghængt toilet med douche, behøver man ikke toiletpapir eller vådservietter for at blive ren efter toiletbesøg. Derfor er valget af et væghængt toilet med douche, en nem måde at gøre en indsats for miljøet.

Når man vasker sig på væghængt toilet med douche, bruges langt færre ressourcer: Der skal ikke fældes mange træer til at lave toiletpapir – og der bruges samlet set mere elektricitet og vand til at fremstille papir end til at bruge et WASHLET. Nedenfor ses ressourceforbruget ved at bruge væghængt toilet med douche sammenlignet med at bruge toiletpapir:

  • Gennemsnitligt forbrug af ressourcer pr. person pr. år ved brug af toiletpapir
    33 kg træ, 60 kWh elektricitet, op til 1.500 liter vand og 975 gram kemisk ilt (til nedbrydning af organisk materiale – oxiderbare stoffer – i spildevand)
  • Gennemsnitligt forbrug af ressourcer pr. person pr. år ved brug af et WASHLET
    Ingen fældede træer, 45,5 kW elektricitet, 584 liter vand og intet forbrug af kemisk ilt
Brug færre ressourcer med et WASHLET fra TOTO

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro