Væghængt toilet fra TOTO. Se de flotte produkter af høj kvalitet!

Væghængt

VÆGHÆNGT TOILET

Vores standard er et væghængt toilet med den nemmeste rengøring og markedets mest hygiejniske skyl

Viser 1–6 af 15 resultater

Find forhandler

VÆGHÆNGT TOILET FRA TOTO
– MARKEDETS BEDSTE SKYL

Det mest hygiejniske skyl findes både på et vægthængt toilet fra TOTO – og på ALLE andre af TOTOs toiletter og WASHLETS™ – og det har vi certifikat på!

Hent certifikat

Du kan forhindre, at virus spredes med skyllevandet med et TOTO toilet, der ALLE har det effektive tornadoskyl.

TORNADOSKYL

Der sprøjter ingen bakterier ud i badeværelset, når du skyller, hvis du vælger et væghængt toilet fra TOTO. Og vores patenterede skyl TORNADO FLUSH ®, på et væghængt toilet tager ALT med sig, selv med en lille mængde vand.

I 2015 udarbejdede professor Dr. Med. Klaus-Dieter Zastrow, en rapport, der viste, at TOTOs kantløse toiletter med TORNADO FLUSH ® forhindre bakterier i at sprede sig. I 2020 testede han igen et TOTO væghængt toilet for spredning af bakterier og virus – herunder COVID-19. Her var heller ingen spredning af bakterier eller virus (herunder COVID-19) til omgivelserne omkring toilettet.

Professorens rapport bekræftede også, at den keramiske overflade på et TOTO toilet kan rengøres meget nemt. Konklusionen var derfor, at TOTOs toiletter lever op de høje standarder, man kan stille til toiletter – selv i forhold til hospitalshygiejne og herunder forebyggelse af infektioner.

 

VÆGHÆNGT TOILET MED SPECIALGLASUR

På et væghængt toilet fra TOTO, finder du også vores specielle og patenterede specialglasur CeFiONtect. Denne overflade spiller en vigtig rolle for den hygiejniske standard, som findes på ALLE TOTOs toiletter og WASHLET.

På illustrationen ses hvordan, der blandt andet på et væghængt toilet fra TOTO, er lagt et særligt glat og hårdt lag af ”glas” oven på den traditionelle glasur. Belægningen forhindrer snavs i at hængefast og er ekstremt slidstærk.

Til sammenligning er glasuren på et konventionelt væghængt toilet typisk en anelse ru (hvilket ikke kan ses med det blotte øje).

TOTOs CeFIONtect belægning giver en glat og hård overflade så snavs har svært ved at sætte sig fast, og som er nem at gøre ren.

 

Et toilet uden skyllekant sikrer maksimal hygiejne og nem rengøring

VÆGHÆNGT TOILET UDEN SKYLLEKANT

TOTO udviklede det første toilet uden skyllekant. Målet var at sikre maksimal hygiejne og nem rengøring. Med et toilet uden skyllekant kan snavs og bakterier ikke kan samle sig her.

Den unikke TOTO hygiejne
Den unikke TOTO-hygiejne opnås med et: Toilet uden skyllekant, TORNADO FLUSH og CeFIONtect.

Et ordentligt toilet-skyl kræver, at HELE kummen skylles. I et toilet uden skyllekant fra TOTO opnås dette resultat hver gang. Ved TOTOs TORNADO FLUSH ® -skyl danner vandet en særlig hvirvel, når det presses ind nederst i kummen på et TOTO toilet uden skyllekant. Derved opstår det kraftfulde skyl, som når hele vejen rundt og op til kanten af toilettet. Denne teknologi virker kun på et toilet uden skyllekant. Sammen med den helt særligt hårde og glatte belægning CeFIONtect, opnår man den helt bedste hygiejne og nemmeste rengøring – både på et væghængt toilet og på ALLE andre toiletter og WASHLET fra TOTO.

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro