Væghængt toilet fra TOTO. Se kvalitetsproduktet model SP lige her

SP Toilet

4.750 kr.

På lager

Find forhandler

Et individuelt udtryk med masser af  “kant“

Dette SP toilet “Square Perfect”, er den kvadratiske udgave af RP toilettet “Round Perfect”. Med et kantet design er sædekomforten optimal, da benene får støtte helt frem til knæet.

SP har TOTOs effektive og vandbesparende TORNADO SKYL, som har opnået den internationalt anerkendte bæredygtighedspris ”GREEN GOOD DESIGN AWARD”.

Nedenfor ses mere information om toilettet.

Tilbehør:

TOTO SP Slim-Line toiletsæde

Kategori:

Beskrivelse

Fordele ved et toilet fra TOTO:

Toilettet har, som alle andre TOTO toiletter, de tre enestående fordele, som giver hygiejne i verdensklasse, og som gør dem meget nemme at holde rene:

  • Tornado Flush: Det effektive skyl danner en roterende hvirvel af vand, som effektivt skyller HELE kummen og fjerner ALT fra kummen. Det sprøjter ikke, og spreder dermed IKKE hverken bakterier eller virus – heller ikke COVID-19. (Findes kun hos TOTO)
  • CeFiONtect glasur: Den ekstremt glatte og hårde glasur forhindrer, at snavs og bakterier sætter sig fast i kummen (findes kun hos TOTO).
  • Kummen har ingen skyllekant, hvor bakterier og snavs kan gemme sig.

Resultat: Maksimal hygiejne. Hurtigere og nemmere rengøring. Mindre forbrug af rengøringsmidler

Certifikat for hygiejne samt miljø- og designpriser:

  • Certifikat for hygiejne: Alle TOTOs toiletter og WASHLET har fået et hygiejnecertifikat for de tre vigtige funktioner, som er beskrevet ovenfor (Tornado Flush, CeFIONtect og designet uden skyllekant)
  • GREEN GOOD DESIGN AWARD: Internationalt anerkendt, global bæredygtighedspris siden 2009. Formålet er at øge miljøbevidstheden gennem et bæredygtigt design. Alle TOTOs toiletter har vundet denne pris for TOTOs effektive og vandbesparende TORNADO SKYL.

Læs mere om teknologier, hygiejnecertifikat samt miljø- og designpriser under menupunktet TEKNOLOGIER.

Se også vores videoer, der viser disse teknologier.

 

Måltegninger

Faktaark

Måltegning SP toilet

Montage

Montage SP væghængt

Videoer

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig. Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt.
Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro