DanishEnglishFinnishIcelandicNorwegianSwedish

Handelsbtingelser for TOTO-Skandinavien.com

Følgende Købs- og betalingsbetingelser er altid gældende når du handler på www.totoskandinavien.com

Generelle oplysninger

Juridisk navn: LindCor APS
Virksomhedsform:  Anpartsselskab
CVR-nr.: 40888772
Adresse:  Dyntvej 66
Postnr./By: 6310 Broager
E-mailadresse: info@toto-skandinavien.com
Telefonnummer: +45 28105010
Etableringsår: 2019

Priser

Alle de viste priser på toto-skandinavien.com vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt.  Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.

Levering

Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 4-10 hverdage efter ordremodtagelse.  Alle varer sendes med GLS, speditør, Post Danmark eller anden udbringningsservice, så hvis du ikke er hjemme kan der beregnes et tillæg for anden udbringning. Ved alle ordrer tillægges en fragt ud fra de gældende fragtberegninger på vores hjemmeside.

toto-skandinavien.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos speditør eller post.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Faktura

Der vedlægges altid en faktura til din bestilling. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.  Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@toto-skandinavien.com

Fuld returret toto-skandinavien.com yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.  Fortryder du købet har du 14 dage efter den dag, du modtog dine varer til at returnere varen.  Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.  Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.  Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.  Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura.  Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil hurtigst muligt.

Ombytning

Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres.  toto-skandinavien.com sender din ombyttede vare fragtfrit. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget.  Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.  Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken vare du ønsker i stedet.  Varer kan kun ombyttes til varer til samme eller lavere pris (så får du restbeløbet udbetalt). Ønskes en vare til en højere pris, bedes du afgive en ny ordre.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at vores fragtpartner ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på dit posthus inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions- /fragtgebyr på kr. 500,-, hvis vi skal sende varen til dig igen. Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så transportøren har mulighed for at aflevere din pakke.

Reklamation

Toto-skandinavien.com yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles toto-skandinavien.com indenfor rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder toto-skandinavien.com. returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varer kan. Ikke returneres uden forudgående aftale med toto-skandinavien. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.  Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 14 dage fra modtagelsen.  Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Den defekte vare sendes til: toto-skandinavien Dyntvej 66, 6310 Broager Danmark

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til info@totoskandinavien.com eller telefon: +45 2810 5010 inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Refusion sker ved en bankoverførsel til din bank konto. toto-skandinavien.com har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Kreditkortbetaling toto-skandinavien.com modtager flg. kreditkort:

– Dankort
– VISA
– Mastercard og Eurocard
– Visa electron

I betalingsfasen får du oplyst hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris.  Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en krypteret og sikker server hvor du indtaster følgende:

– Kreditkortnummer
– Udløbsdato
– Kontrolcifre (Findes bag på dit kort)

Herefter trykkes på ‘Godkend’.  Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra toto-skandinavien.com Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan toto-skandinavien.com ikke gennemføre din bestilling.  Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvor du kan printe din faktura ud.

Sikkerhed

Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server.  Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.  Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.  Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk )

Valuta/Currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Scroll til toppen

Få gratis rådgivning

Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt, montage med videre.
Kontakt os på telefon eller e-mail og skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal ringe til dig.
Skriv gerne et ønsket tidsrum for kontakt. Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.